... tässä tuloksia.

1473490.jpg

Alakerran porraskaiteet paikallaan! Porasin tolppiin reiät, laitoin niihin cocktailtikusta tapit, ja kiinnitin vielä liiman kanssa askelmiin porattuihin reikiin. Kuulostaa työläältä, mutta vain tällä tavalla sain tolpat pysymään. Kaide oli helppo kiinnittää kun tolpat olivat tukevasti kiinni. Koko porrassysteemi on vielä paikaltaan irrotettavissa. Tolpat ja kaiteet ovat valmiinta Eurominejä. Yläkerran portaatkin ovat kaiteita vaille valmiit!

Hienoa olisi tehdä ovet ja ikkunatkin itse, mutta siihen en uskonut taitojeni riittävän, vaan käytän valmiita. Väliovet saivat antiikkivahakäsittelyn:

1472704.jpg

1473494.jpg

Nämä Eurominis-kahvat ovat niin kauniit. Ulko-oven karmit ja ikkunanpuitteet maalasin kertaalleen, maali on remontista ylijäänyttä Remonttiässää, jonka ohensin. Ikkunoita on yhteensä 9, suuremmat ovat kaupan ikkunoita.

1475197.jpg

Ja sitten pitäisi miettiä tapetointia... Olen tulostanut tapetit vähän tavallista kopiopaperia paksummalle paperille, mutta mikä olisi hyvä tapa kiinnittää ne, liima (ja millainen), kaksipuoleinen teippi vai peräti tapettiliisteri? Ilmeisesti liisterillä kiinnitetyn voi aika helposti vaihtaa, jos mieli muuttuu, onko kenelläkään kokemuksia?