Pianosaranoiden kiinnittäminen oli juuri niin hermoja raastavaa kuin kuvittelinkin, ensimmäistä kertaa kun sellaista yritin. Naulat ovat niin pieniä, että niitä on pidettävä pinseteillä. Kiinnitin saranan ensin pikaliimalla ja sitten naulasin. Sitten tajusin, että olin kiinnittänyt saranat hieman liian syvälle. Ei kun repimään irti, seurauksena vääntyilleet saranat ja kasa vääntyneitä nauloja:

1495835.jpg

Sitten paukutin pienellä vasaralla saranat suoriksi, ja sitä tehdessä alkoi jo naurattaa, ajattelin nimittäin että nyt nukkekotini saa vanhan ja kuluneen näköisiksi tuunatut saranatkin! Uusi yritys, näytti että saranat ovat ihan ok (tai vain näytti siltä):

1495843.jpg

Etuosa avautuu nätisti ja myös sulkeutuu, mutta EI PYSY KIINNI!

1495841.jpg

Ehkä vanerikin on vähän kieroa ja saranat vinossa vaikkei siltä näytä tai... Mutta enää en kolmatta kertaa tee tätä, mietin että pienellä magneetilla asia korjaantuu. Miksi en kuitenkaan ostanut valmistaloa...

Sitten ihan hermoparkojani rauhoittaakseni kokeilin marmorointia. Valtavan suuret kiitokset Marialle, joka neuvoi miten sen voi tehdä! Eipä tarvinnut ohjeita lähteä muualta etsimään. Ohje löytyy edellisistä kommenteista, kannattaa kokeilla, on hauskaa (ja mieltä rauhoittavaa!) tehdä. Pylväs oli ennen ihan valkoiseksi maalattu. Kannattaa käyttää hyvin juoksevaa maalia (itse käytin akryylivärejä) ja kapeaa 0-sivellintä.

1495838.jpg

Itseluottamuskin kohentui taas, ainakin vähän!