Ennen talon liimaamista ja naulaamista kasaan kiinnitin kaikki tapetit, mattoveitsellä leikaten ja puikkoliimalla liimaten homma kävi joutuisasti. Onneksi kysyin neuvoa enkä alkanut suhrata liisterin kanssa. Tapetit tulostin Jennifers printables -sivulta. Ihania malleja, tuli jo vähän valinnan vaikeutta, mutta tällaisiin päädyin:

1488920.jpg

Pieni makuuhuone yläkerrassa.

1488932.jpg

Suurempi makuuhuone. Lattian vinous vähän korjaantuu alakerran väliseinällä (tämä se lattia, jonka kanssa taistelin!). Sähköjohdot tulevat kulkemaan reiästä takan taustalta.

1488930.jpg

Auringossa kylpevä hattukauppa. Haluaisin tehdä pylvääseen marmorointikuvioita, en tiedä vain miten se tehdään!

1488968.jpg

Keittiöön tulee puolipanelointi kahdelle seinälle. Hellan paikka on jo valmiina, sen takaa kulkevat sähköjohdot. "Rappaus" hellaseinällä on hiomapaperia ihan sellaisenaan.

1488925.jpg

Kapeankapea eteinen. Peilin ja taulun kiinnitin jo nyt, ennen väliseinää, kun vielä mahtuu ne laittamaan.  Listat puuttuvat vielä kaikista huoneista. Tämä menee ehkä kuvilla rasittamiseksi, mutta vielä pari yksityiskohtaa:

1488553.jpg

Ostin peräti 20 centillä kirpparilta kaulakorun, poistin siitä tekohelmen ja kiinnitin maalaamani "muotokuvan". Kuvan leveys kehyksineen on hieman alle 2 cm!

Ja sokerina pohjalla ihana yksityiskohta, jollaisen näin Marjatan keittiössä. Ilman Marjatan ideaa olisin unohtanut niin olennaisen asian kuin pellin hellastani! Mainio idea, eikö totta? Pelti menee takaseinästä läpi, ihan oikeasti piipun kohdalle.

1488940.jpg